Tuoteryhmät
 
 
Tuotteen tiedot
Tuotteen nimiTuoteryhmäVerollinen hinta €
RAPALA-UR EVO jääkaira 1-115-800Rapala UR EVO jääkairat129.00
  Tarjoushinta 89.00 €

Tuotekuvaus

Maailman paras jääkaira on entistäkin parempi ja käytännöllisempi

Rapala-UR EVO -mallisto siirtää jääkairat kerralla uudelle vuosituhannelle. Verrattuna perinteisiin testejä voittaneisiin Rapala-UR -kairoihin, suurin muutos on kairan tärkein ja kriittisin osa eli teräkruunu. Suomessa valmistetut, uusinta terätekniikkaa edustavat ECO SC2 -komposiittiteräkruunut ovat tehokkaampia ja kätevämpi kuin aiemmat metallikruunut.

Rapala-UR -terän tuotekehitys ulottuu vuosien taakse. Kehitysprosessin aikana erilaisia materiaaleja on testattu, 3D-suunniteltua muotoa muutettu ja tuhansia reikiä kairattu hikeä säästämättä. SC-terän eri versioita on testattu Pohjoismaissa, USA:ssa, Kanadassa ja Venäjällä usean vuoden ajan. Tämän vuoksi uskallamme väittää että patentoitu Rapala-UR EVO SC on maailman paras kairan terä!

Huippuunsa kehitetyt ominaisuudet

Kruunussa käytetty SC (super composite) -materiaali on noin 50% kevyempää kuin perinteiset metallikruunuiset teräratkaisut. 3D-tietokonesuunniteltuun kruunuun teräpalat asettuvat aina oikeaan asentoon. Ei enää teroitusrumbaa - vaihdat vain teräpalat, silloin kun itse haluat – vaikka jäällä. Tähän tarvitset vain vaihtoteräpaketin joka kulkee kevyesti repun taskussa sekä 8 mm kiintoavaimen. Rapala-UR EVO SC2 -terä toimii kaikissa olosuhteissa ja kaikilla jäälaaduilla, puree kevyesti myös kerrostuneeseen jäähän jossa on vettä ja sohjoa teräjääkerrosten välissä. Teräsveivi, jossa biomekaaniset, uudelleen muotoillut ja laakeroidut kahvat tehostavat kairaamista. Pulverimaalattu, teräksinen kierre ja varsi.

Alv: 24 %
Toimitusaika 7 vrk.
    
Tuotteen kuva Tuotteen kuva Tuotteen kuva
MaksutapaToimitustapa
Postiennakko
Paytrail (verkkopankit, luottokortit, Klarna)
Posti
Nouto liikkeestä (Jyväskylä)
 


Yhteensä 0.00 € | Ostoskoriin | Kassalle
HD SofT v1.3x Build: 231010 Pääkäyttäjä Suomi Englanti